[GOOGLE TRANSLATE ]How to Reduce Anti Semitism

In jos

[GOOGLE TRANSLATE ]How to Reduce Anti Semitism

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Ian 07, 2015 12:21 am

http://henrymakow.com/000199.html
În Profeții Fără Onoare (1979), autor Frederic Grunfeld descrie "un tipic urât" incident anti semit Sigmund Freud întâlnite în jurul valorii de 1885 pe un tren de la Dresda la Leipzig.

Viitorul Tatăl de Psihiatrie a deschis fereastra în compartimentul său și "a devenit implicat într-o ceartă cu pasagerii colegi care au vrut închis."

Iată contul lui Freud într-o scrisoare către logodnica sa, Martha Bernays.

"În timp ce discuția a urmat și omul a spus el a fost pregătit să deschidă o alunecare de ventilație în loc de a ferestrei, a venit un strigăt de fundal:"! E un evreu murdar "--- și cu acest întreaga situație a luat pe un alt . Culoare Primul meu adversar, de asemenea, sa transformat antisemite și a declarat: "Noi, creștinii ia în considerare alte persoane; ar fi bine crede mai puțin de sine prețios ", etc. și abuzurile mormăind cuvine educația lui, în al doilea rând adversarul meu a anunțat că el a fost de gând să urce pe scaunele să-mi arate, etc. am fost destul de pregătit să-l omoare, dar a făcut Nu intensifice ... "... (p.19)

Autor Grunfeld, probabil, de asemenea, evreu, nu vede că Freud ar fi fost în greșit. El scrie: "A fost un stat ridicol și pueril de afaceri care ar putea obliga tinerii intelectuali ... să fie pregătite să-și apere onoarea lor cu pumnii."

Comentariu Grunfeld reflectă tendința unor evrei de a atribui toate criticile la o ură irațională profundă. Aceasta implică evreii pot face nici un rău, un semn serios de imaturitate colective. Acesta dezumanizează și alte persoane.

Pentru a spune "Noi, creștinii ia în considerare alte persoane ... cred că mai puțin de sine prețios" nu este anti semite. Sunt de acord sau nu de acord, este o critică legitimă și nedreptate. Este adevărat anti izbucnire antisemită a doua adversarului colorate situația și, probabil, afectat de reacție a lui Freud. Dar în mod obiectiv, Freud a fost în greșit. El ar fi luat în considerare dorințele ceilalți pasageri înainte de a deschide fereastra. Când au protestat, el ar fi aderat la dorințele lor.

Imaginați-vă de restul de care excursie! Imaginați-vă sentimentul bolnav.

Acum, imaginați-vă dacă Freud ar fi schimbat cursul imediat: a acceptat valabilitatea plângerii, a cerut scuze și remedierea situației. În loc de a face dușmani, bănuiesc că ar avea prieteni efectuate.

Analogia ale ferestrei

Avem o situație similară astăzi. Organizații evreiești, cum ar fi Bnai Brith vor sa controleze fereastra și defini realitate. "Fereastra" este mass-media: circulația de informații și opinii.

Sunteti, probabil, familiarizat cu aceste exemple:

Bnai Brith și canadian Congresul Evreiesc sunt campanie pentru a preveni Al-Jazeerah de a fi difuzate în Canada. Anti Defamation League este calomnierea Mel Gibson pentru descrierea lui a Răstignirea lui Hristos în "Patimile".

Bnai Brith "Liga pentru Drepturile Omului", se alătură cu universitățile locale pentru a furniza cursuri de "ura anti", la locurile de muncă. Desigur, aceasta definește ură ca nimic spre deosebire de politica oficială israelian sau evreiesc. Se păstrează un registru anual de incidente antisemite anti dar nu incidente îndreptate împotriva altor grupuri.

Canadian Congresul Evreiesc a cerut ca guvernul "Blocarea" Raymond Baklini, ambasadorul libanez pentru accidentat evreii au un rol proeminent în mass-media din Canada. "Dacă Ambasadorul Baklini nu a putut să se abțină de la a face afirmații prejudecăți, el este nedorit de a reprezenta țara în Canada", a declarat Moshe Ronen, președinte al CJC.

Aceste grupuri se comportă așa cum a făcut Freud. Plângerile se bazează întotdeauna pe prejudiciu. Aceste grupuri sunt crearea de anti semitism, ceea ce face într-un mod amuzant sens, deoarece anti semitismul pâine și unt lor. Un observator a remarcat că anti semitismului este un "racket protecție" care vizează menținerea evrei ascultător la conducerea lor.

Unii evrei SUNT schimba cursul

Din fericire alți scriitori evrei au vorbit împotriva acestui comportament auto-distructiv.

Una dintre ele este Rick Salutin, care a subliniat în Toronto Globe and Mail că evreii de fapt nu au un rol proeminent în mass-media canadian.

"Este adevărat unii oameni evrei, care au fost odată limitate acolo, acum proeminent în mass-media Canada, cum ar fi Aspers, șeful CBC sau editorul această lucrare a lui. Dar ele nu sunt acolo pentru că un grup obscur decis să le instaleze și apoi le folosesc pentru a forma știri. "

"Încă fi om împărtășesc unele lucruri în comun. Mulți dintre noi au crescut de cumpărare mici timbre frunze pentru a planta copaci în Israel, sau au avut de familie care au pierit în Holocaust, sau de a lua apeluri telefonice agravante de la rude."

"Putem încerca și reuseste sa fie corect, dar este, de asemenea, prudent să continue să extindă gama de voci care ajung publicul. Acesta este un alt motiv pentru a introduce Al-Jazeerah pe spectrul mass-media." (Globe and Mail, 18 iulie-13 A)

Pentru a creditului său, chiar Asper de National Post este ocazional dispus să fie obiectiv. La 14 august, aceasta a publicat o apărare de Mel Gibson de Ezra Levant, un evreu practicant, intitulat "Nu criticați Mad Mel."

"Cartea Matei raportează un fapt de necontestat:. un tribunal evreiesc condamnat Isus pentru blasfemie" Levant scrie. "Desigur, ei ar fi făcut așa, el a condus o nouă religie. Lecția pe care cei mai mulți creștini să ia din poveste, și cu siguranță catolici tradiționale, cum ar fi Gibsons, este că Isus nu a murit din cauza evreilor, ci din cauza păcatelor de toată omenirea. El a avut de suferit pentru a răscumpăra oricine altcineva de la păcatele lor ....

Atacatorii lui Mel Gibson nu sunt de etichetare doar un film ca anti semite. Ele sunt de asteptare Biblie anti semit ... Atacurile lor isterice dezvăluie mai multe despre propria lor toleranta decat o fac despre d-lui Gibson. "(A-14)

ANTI antisemitismului

Ca și în cazul lui Freud, anti semitism de multe ori se datorează nemulțumirile legitime și conflictele de interese. "Evreii au fost la fel de capabili ca oricare alt grup de a provoca ostilitate", profesorul Albert Lindemann scrie în lacrimi Esau: Modern anti semitism și creșterea evreilor (XVII). "Aproape niciodată", continuă el, este studiul de antisemitism anti văzută ca o "înseamnă prin care evreii ar putea deveni conștienți de propriile păcate." (15)

Evreii au o imagine de sine ca o minoritate nefericit buna de vanat de la țară la țară de-nebun ură mafioti. De fapt, de-a lungul istoriei evreilor au jucat un rol proeminent în comerț și a stârnit de multe ori ostilitate ca creditorii bani, vameși și agenți pentru aristocrația. Evreii au dominat, de asemenea, profesiile și viața culturală out-of-, proporțional cu numărul lor. "Viața culturală germană pare să fie din ce în ce mod în mâinile evreiești", criticul Moritz Goldstein remarcat într-un articol din revista care stârnit controverse majore în 1911. (Grunfeld, 21)

Când țarul rus a încercat să restrângă influența evreiască, evreii văzut strict din punct de vedere anti semitism și a organizat revoluția bolșevică. Pentru această zi, evreii vina biserica pentru promovarea anti semitism. "Creștinismul este dezonorat nu numai de anti semitism, ci prin indiferență Christian la această plagă vechi", un rabin a scris recent. Cu siguranta cele mai multe victime ale antisemitismului anti, inclusiv părinții și bunicii mei, au fost nevinovat.

Dar evreii nu sunt conștienți că mulți creștini dau vina organizații evreiești pentru subminarea Bisericii și subminând influența pozitivă a creștinismului. Ei indică dominația evreiască a Partidului Comunist și infiltrarea acesteia a Bisericii Catolice. Ei punctul de la rolul evreiesc în promovarea decadență și dezintegrare socială prin feminism, eliberare sexuală, Hollywood și mass-media.

În general, evreii sunt proeminente în rândurile Noii Ordini Mondiale (aka globalism), care este dedicat regimului totalitar din super-bogați. Unii oameni cred că bancherii centrali sioniste sunt în spatele totul. Cele două războaie mondiale, 9-11 și războiul împotriva terorii par a fi stratageme (farse) pentru a avansa acest Master Plan. Irakul este un alt.

ISRAEL

Cei mai mulți evrei cred că sionismul este credința într-o patrie evreiască în Israel. Ei au fost pacaliti. Elita financiar creat Israel să destabilizeze lumea, coloniza Islamul și, eventual, să servească drept capitala a guvernului lor mondial.

Sioniști creat mitul că evreii nevoie de o patrie național. Ei colaborat cu naziștii pentru a face evrei emigreze în Israel. Ei au fost responsabili pentru trântind ușa privind imigrația evreiască oriunde, ci la Israel.

Ei a avut loc o mare putere în Rusia, Anglia și SUA și ar fi putut ajuta frații lor dacă ar fi vrut. Spectacolul de nave de refugiați, cum ar fi St Louis caută în zadar pentru un refugiu a fost proiectat pentru un efect maxim. Sioniștii recunosc suflare până expediaza refugiați evrei, cum ar fi "Patria" a acumula simpatie pentru cauza.

Evreii ar trebui să se schimbe curs pe Israel. Israelienii ar trebui să spună palestinieni au fost păcăliți în invadeze țara lor și acum vrea să le compenseze generos și de a trăi în pace. Acestea ar trebui să se retragă la 1967 limitele și să în mai multe palestinieni. Cu pace, atât Israelul, cât și Palestina s-ar prospera.

SCHIMBAREA CURSULUI

În ciuda cerere iudaismului de a fi prima religie monoteistă, cei mai mulți evrei nu cred în Dumnezeu pe care o folosesc pentru a justifica cererea lor în Israel. Ei practică "umanismul secular", credința că omul poate crea o lume mai bună bazat pe ipoteze raționale și materialiste. Din păcate, această ideologie este atât de nebulos și maleabil se ascunde Lucifer iubitoare de Noua Ordine Mondială.

Isus a murit pentru că a reprezentat statul lui Dumnezeu pe pământ. Idealurile natural universal, cum ar fi adevărul, dreptatea și dragostea reprezintă o amenințare directă la mare putere financiară. Iudaismul a respins viziunea lui Isus a fraternității umane și perfectibilitate. Astfel, unii evrei (ca și apostați creștine) au fost coapte pentru a deveni Witting și neavizate instrumente de putere lumească.

Războiul din Irak a fost identificat cu putere evreiesc american. Așa cum merge prost, anti semitismului va crește. Evreii nevinovați va lua toamna pentru liderii lor în elita financiară. Evreii pot reduce antisemitismului anti prin confruntarea adevăr, admițând eroare, iar disocierea de la înființarea evreiesc.

avatar
Admin
Admin

Mesaje : 165
Data de înscriere : 16/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://evreiiistorialor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum