idioţi fără frontiere
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

profil DIACONU -11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui [ fegistrul de consultatii al doctorului SENILOIU ]

In jos

profil DIACONU -11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui [ fegistrul de consultatii al doctorului SENILOIU ] Empty profil DIACONU -11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui [ fegistrul de consultatii al doctorului SENILOIU ]

Mesaj Scris de Admin Joi Apr 01, 2021 1:01 pm

11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui


https://popacubinomul.blogspot.com
POPA CU BINOMUL29.03.2021, 19:48
BELTECHI NENOROCITULE, DU-TE LA MUNCĂ TRÂNTORE NU MAI TRĂI DIN AJUTOARELE DE LA PRIMĂRIE! DU-TE LA MUNCĂ ŞI PLĂTEŞTE PANSIA ALIMENTARĂ COPILULUI! ŞI NU MAI AVEA RAPORTURI SEXUALE CU MĂ-TA, NENOROCITULE! MAI BINE ADU-O LA BUCUREŞTI CĂ O DUC ÎN CIŞMIGIU S-O FUTĂ CÂINII, SIFILITICULE! TAC-TU' MAI MIŞCĂ?
https://popacubinomul.blogspot.com/2021/03/a-plecat-sa-bea-un-ceai.html?showComment=1617038440435

Înainte de a vă prezenta 11 manifestări care vă vor ajuta să determinați că CINEVA e un adevărat psihopat.

Psychopatia se numără printre tulburările cele mai dificile. Un psihopat poate părea normal, chiar fermecător. Uneori îi lipsește un sentiment de conștiință și empatie, ceea ce îl face manipulator, instabil și adesea (dar nu întotdeauna) un criminal.

Potrivit cercetătorului, el a petrecut mulți ani studiind comportamentul lor: "Ne gândim la psihopați ca ucigași străini societății".


Cuvinte precum "nebun", "nebun" și altele sunt oarecum neclare și nu au nimic de-a face cu starea reală a sufletului uman. Ne putem simți chiar confortabil și acest lucru va fi suficient pentru a ne caracteriza pe această problemă.
Uneori chiar uităm că, de fapt, există oameni care îndeplinesc standardele clinice de psihopatie sau așa cum sunt numiți "psiho". Înainte de a merge mai departe, să luăm în considerare definiția psihopatiei Asociației Americane de Psihiatrie, așa cum se arată în Manualul diagnostic și statistic al tulburărilor mintale (DSM-5):

"Imaginea largă sau neglijarea și încălcarea drepturilor altora, care încep să se manifeste în copilărie sau la începutul adolescenței și continuă până la debutul maturității". Ghidul enumeră șapte articole bazate pe dovezi în comportamentul psihopatilor, dintre care trei elemente se remarcă în special din moment ce apar în mod regulat de la vârsta de 15 ani.

Sintagma "imagine pervasivă sau neglijență și încălcarea drepturilor altora" este o psihopatie definită de aceste cuvinte.

Profesorul Robert Hare, psiholog și creator al PCL-R, criteriu de diagnostic pentru psihopatie, este un expert principal în psihopatie. El afirmă următoarele: "Mă oprește acum 40 de ani, mai ales faptul că oamenii care sunt atât de excluși din punct de vedere emoțional încât pot funcționa ca și când alți oameni ar putea manipula și distruge obiecte fără nici o îngrijorare".


Poate că și mai descurajantă și intimidantă în același timp este abilitatea de a avea un contact strâns cu psihopatul. Din moment ce psihopatia este o tulburare mintală misterioasă, este adesea foarte dificil să afli dacă cineva nu se potrivește cu diagnosticul.

Cu toate acestea, există un set comun de comportamente pe care psihopatii le prezintă.

Deci, înainte de 11 manifestări în comportamentul psihopat:

1. Acte frecvente de agresiune
Lipsa controlului impulsurilor, combinată cu orice aparență a conștiinței emoționale, duce deseori la agresiuni violente. Psihopatii pot sau nu pot dăuna fizic unei persoane, dar sunt aproape întotdeauna emoționali și ofensivi în vorbire.

2. Căutarea constantă de emoții
Sub "emoție" ar trebui să țineți cont de obiceiul pentru înțelegerea noastră de adrenalină, pentru care dragostea să sară cu un parașut. Psihopatii sunt predispusi la actiuni care stimuleaza dorinta lor nesanatoasa de pericol. Chiar dacă astfel de acțiuni pot fi vătămate, altele sau pot fi ilegale.


3. Tendințe la manipulare
Acest lucru nu este surprinzător, dar psihopatii au o reputație bine meritată ca manipulatori pricepuți și înșelători. Fără "vocea interioară" îndreptându-le spre calea corectă sau greșită, ei manipulează adesea și înșală pe cineva pentru divertisment personal.

4. Lipsesc emoții autentice.
Furia, gelozia, frustrarea și furia sunt trăsături tipice psihopatice comportamentale. Psihopatii evită emoțiile mai profunde (de exemplu, bunătatea, compasiunea, empatia, iubirea) pentru o diversitate mai ușor accesibilă și superficială.

5. Ei vor să beneficieze de oameni.
Unii psihopați nu văd "câștigul personal", așa cum fac ceilalți, tocmai se simt entuziasmați ca urmare a manipulării lor. Alții vor folosi bunăvoința și bunăvoința pentru a obține ceva. Poate fi orice: bani, putere, faima, satisfăcând temporar fiecare nevoie de minute.

6. Nu au nici o simpatie.

Relațiile hașute cu relații strânse sunt specifice unui psihopat, pentru că nu au o calitate importantă - simpatie. Într-un studiu publicat în revista Frontiers in Human Neuroscience, cercetătorii au examinat imaginile creierului a 121 de prizonieri, inclusiv cei clasificați drept "extrem de psihopatici". Studiul a concluzionat cu următoarele rezultate: persoanele cu psihopatie nu au putut prezenta rețele neuronale care pot contribui la anxietate sensibilă. "

7. Sunt iresponsabili
Asa cum era de asteptat, psihopatii nu-si asuma responsabilitatea pentru comportamentul lor. În schimb, ei încearcă să insufle un sentiment de vină în victima lor. Așa e. Ei nu numai că se îndepărtează de responsabilitate, dar și umilesc victima.

8. Ei măresc stima de sine
Psihopații au adesea tendințe arogante, dominante și narcisiste. Astfel, ei au un sentiment sporit de auto-importanță și valoare de sine. Ele sunt, de asemenea, caracterizate printr-un sens extraordinar, inadecvat de lege.

9. Nu au prieteni adevărați.

Prietenia adevărată necesită un schimb reciproc și cinstit de emoții, interese și sprijin. În timp ce psihopații pot simula emoțiile celorlalți, ei nu pot crea emoții pozitive asociate cu alte persoane. În consecință, orice "prietenie" asociată cu un psihopat nu este reală în niciuna dintre manifestările sale.

10. Sunt adorabili înfricoșător
Când un psihopat dorește "să-și întoarcă farmecul" și să arate ridicol și sociabil, poate să păcălească aproape pe oricine. Acest "talent" este deosebit de tragic atunci când luăm în considerare traseul devastării umane pe care îl părăsesc după ce a primit atât de mult dorit.

11. Sunt criminali comuni.
Psihopații reprezintă 25% din totalul deținuților de sex masculin din închisorile federale, deși reprezintă mai puțin de 1% din totalul populației. Impulsivitatea, agresiunea, neglijența legii și lipsa de simpatie contribuie, fără îndoială, la acest indicator.

Lista lui Hare - cum să recunoști un psihopat în apropiere?

Algoritmul Heir constă din 18 pași, fiecare caracterizând o personalitate psihopată din diferite unghiuri la nivelul comportamentului său. Vreau doar să remarcați că nu trebuie să trageți concluzii despre o persoană, dacă are trei sau patru caracteristici din lista Heirului, sau vă simțiți rău în legătură cu această persoană. Concluzia finală poate fi făcută numai de un psihiatru sau psihoterapeut cu experiență.

Deci, ceea ce caracterizează personalitatea psihopată?

1. De multe ori arata ca o persoana drăguță și sensibilă, chiar și una foarte fermecătoare. Pentru a avea încredere în voi, el va face fapte bune.

2. O percepție nerealistă și grandioasă - o persoană crede cu seriozitate că este mult mai puternică, mai inteligentă și mai grandioasă decât este în realitate în mod obiectiv.

3. Psihopatul are nevoie în mod constant de stimuli externi - au nevoie de o mișcare constantă, de activitate, de strălucirea evenimentelor și de impresii. Dar reflecțiile liniste și liniștite nu sunt cu siguranță despre ele.

4. Deseori, psihopatul se află în jurul altora și chiar fără nici un motiv. Iar această înșelăciune patologică devine adesea a doua sa natură.


5. Psihopatii sunt deosebit de organici pentru un comportament extrem de manipulativ. Ei sunt vicleni și neprincipiali, iar în intențiile lor egoiste evocă adesea un sentiment de vină în partenerii lor de comunicare.

6. Psihopatii de agonie mentala, sentimente de vinovatie pentru actiunile lor nu se simt. Nu sunt chinuiți de conștiință. Pe de altă parte, pentru a stârni milă sau compasiune, o astfel de persoană se poate preface ușor că este vinovată. Și obțineți o recompensă, bonus, beneficii.

7. Psihopatii au cea mai mica reactie emotionala la evenimentele tragice - durerea, moartea, agonia si suferinta altora.

8. Psihopatii nu sunt caracterizati de calitati umane atat de importante precum simpatia si sentimentele pentru o alta persoana.

9. Este caracteristică folosirea capacităților și a resurselor altor persoane, paralizând literalmente, inclusiv pe cei care îi iubesc sincer și neegoist.

10. O triadă foarte importantă a semnelor comportamentale este un comportament problematic, pornind de la copilărie sau adolescență, lipsa de reținere a comportamentului sexual și, în general, controlul slab al comportamentului.


11. Relații dificile cu scopuri pe termen lung în viață - fie că sunt pur și simplu absente, fie că sunt inaccesibile, deoarece se bazează pe puterea lor exagerată și nu sunt deloc legate de realitate.

12. Psihopatii, chiar și în îndeplinirea unor activități importante și serioase, pot să arate iresponsabilitate fantastică, nu pot fi invocate în afaceri, vor eșua.

13. Un sentiment complet de a avea dreptate, chiar și atunci când psihopatul este în mod obiectiv greșit.

14. Psihopatul se caracterizează prin relații sexuale și matrimoniale multiple și pe termen scurt.

15. Deseori, psihopatii încep să comită crime de la o vârstă fragedă. De asemenea, le poate fi caracteristică, chiar și în copilărie, tratamentul crud al animalelor.

16. De multe ori, psihopatii, comitând mai multe infracțiuni și chiar crime grave, scapă cu ușurință de responsabilitate. Cu toate acestea, nu sunt rușine de acțiunile lor, și chiar mândri de ei și se laudă cu privire la dexteritatea și inventivitatea lor.

17. Ca adevărați pretendenți și manipulatori, psihopatii, adesea în viața lor, folosesc imagini false ale oamenilor înșelăciți, deprimați, mizerabili, jigniți de circumstanțele vieții. Un astfel de comportament al victimelor circumstanțelor externe le aduce beneficii considerabile pentru ei înșiși.


18. În ciuda înșelăciunii, a neprincipenței și a capacității virtuozului de a manipula, psihopatii nu sunt "geniali de comunicare" și adesea fac greșeli, arătând departe de cele mai bune trasaturi umane în comportamentul lor. Și comportamentul lor pare inconsecvent și nu logic.

Dacă credeți că cineva dintre noii tăi cunoștințe este foarte asemănător cu comportamentul unui psihopat, nu-i oferi ocazia de a te manipula, prin vinovăție sau milă. Uneori este util să păstrați o distanță în comunicare. Acest lucru va evita multe nenorociri asociate cu conflictele industriale, fraudatorii sau gigolo-urile din viața ta. Ai grijă de tine!


Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Apr 01, 2021 1:35 pm, editata de 2 ori
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 993
Data de înscriere : 16/02/2013

https://idiotssansfrontieres.forumgratuit.ro

Sus In jos

profil DIACONU -11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui [ fegistrul de consultatii al doctorului SENILOIU ] Empty DIACONU este Sociopat și psihopat -DOCTOR SENILOIU confirma ......

Mesaj Scris de Admin Joi Apr 01, 2021 1:09 pm

Cum să identificați un psihopat
https://popacubinomul.blogspot.com
NU MY - STYLAT DIN INTERNET INTERNET

În cronicile criminale primiți unul. Restul cheag de sânge și mânca ficatul aproape de el în mod figurat. Și nu există nici o garanție că unul dintre ei nu se află în jur.

15 semne că ați contactat un psihopat

Cel mai probabil. Nimic personal, dar trei sferturi dintre toți psihopații sunt bărbați.


Psihopatia este un nume comun pentru o grădină de flori întreagă, cu diferite tulburări de personalitate. Ei au un singur numitor comun - psihopatul nu se îngrijește sincer despre sentimentele, experiențele și siguranța celorlalți, nu este capabil de atașamente, ci doar de imitația lor. Simpatia pentru el este ca un pătrat rotund pentru tine, adică un lucru complet inimaginabil. Acești oameni trăiesc într-o lume populată de oameni din carton. Sau roboți. Sau vorbind gadget-uri pentru a satisface nevoile lor.

Într-un cuvânt, psihopatul este singura persoană vie din universul său. De aceea, psihopatul nu este prea îngrijorat atunci când bunicul său este luat cu lumini intermitente la spital sau cel mai bun prieten al său, cu un cinism deosebit este aruncat de fata. Prin urmare, psihopatii sunt de obicei considerati oameni echilibrati si cu sange rece.

Nu vorbește despre sentimente

Jeffrey Hancock, profesor la Universitatea Cornell (SUA), a vorbit cu inima cu o întreagă bandă de psihopați diagnosticați și a dezvăluit un model curios. Atunci când o persoană obișnuită vorbește despre ceva, el continuă să rotească ceva de genul "am răcit deja", "am crezut că voi izbucni în râs", "eram foarte supărat". Psihopatul își menționează foarte rar emoțiile, limitându-se la prezentarea evenimentelor. Dar când vine vorba de lucruri atât de plictisitoare cum ar fi hrana, adăpostul, hainele sau banii, un psihopat poate răspândi o clipă de noapte, descriind noul sacou în toate detaliile.


Un psihopat are o viață grea - săracul este adus, ofensat și neînțeles de douăzeci de ori pe zi. Dacă îl prindeți într-o oarecare râvnă, el se va duce cu mândrie într-un colț pentru a suferi - și el va face atât de tare, teatral și convingător, că voi înșivă îl veți consola - cum este omorât.

El are întotdeauna o explicație

Psihopatul își va mușca urechea mai degrabă decât să spună: da, am greșit în întregime. El nu este niciodată vinovat de nimic. În plus, de fapt, ești de vină. El nu a scris un raport, pentru că îi reamintiți constant acest lucru, iar acest lucru descurajează inspirația. Te-a schimbat și ce trebuia să faci - tu, la 18 ianuarie 2012, l-ai privit într-un fel nedrept, ce fel de om ar duce-o departe? Indiferent cât de delusional este scuza, psihopatul o justifică în mod clar și clar: experții au calculat că astfel de oameni folosesc revoluții "pentru" și "pentru" de câteva ori mai des decât toate celelalte.

Această defalcare a creierului este înnăscută și, de obicei, se manifestă în 13-15 ani, iar odată ce psihopat ajunge la tine, el se va maturiza și se va maturiza. El va avea un loc de muncă normal, o companie obișnuită, un costum decent și nici cea mai mică înclinație de a purta o hatchet în jurul zonei sau de a mânca iarbă din gazon. Exact opusul - psihopatii sunt de obicei elocventi, ii place sa organizeze dansuri rotunde in jurul lor si sa impresioneze. Aceștia sunt cei care, la a treia zi, iau fetele la Paris, au petreceri bruște pentru 300 de persoane și își scot caii în șampanie.


El stă pe gât

Psihopatul nu plătește adesea pentru toate plăcerile vieții descrise mai sus pe cont propriu. Acești oameni sunt foarte paraziți cu succes asupra altor organisme - părinți, prieteni, frați și surori, soți sau soții, iar când alimentația anterioară îi dă o lovitură, el află instantaneu pe următoarea. Psihopatții lansează liniștit o mână nemaipomenită la un birou de bilete de partid sau la o bancă de case de familie. Sau pur și simplu acceptă o invitație la un restaurant, dar la sfârșitul serii ei zâmbesc radiant și raportează că nu au deloc bani.

Are un nas slab

Tendințele psihopatice nu sunt doar un caracter prost, ci o defalcare "în glandă", adică într-o anumită parte a cortexului cerebral. Un efect secundar al acestei probleme este incapacitatea de a distinge multe mirosuri. Oamenii de știință din Sydney au realizat un studiu și au descoperit că persoanele cu înclinații psihopatice și adevărul nu disting mirosul de portocaliu de mirosul de popcorn sau de iarba proaspăt tăiată, în timp ce oamenii normali, chiar și frații, recunosc aceste arome de la primul miros.

Era căsătorit. De cinci ori


Psihopatii nu sunt deosebit de pretentiosi in ceea ce priveste legaturile, iar pana la varsta de 30 de ani, ei reusesc sa se destrame nebun de mai multe ori, sa arunce intreaga lume la picioarele unei doamne frumoase, sa se raceasca si sa se indragosteasca din nou. Ei nu știu cu adevărat cum să evalueze consecințele acțiunilor lor, sunt slabi în planificare și nu înțeleg deloc semnificația cuvântului "responsabilitate", prin urmare, în loc de o perioadă de buchet de bomboane, adesea oferă luna de miere nebun de o asemenea presiune. De obicei, luna se încheie.

Psihopații sunt manipulatori înnăscuți, nu au nevoie să citească cărți relevante și să meargă la cursuri. Orice manipulator psihopat mediocru va curăța podeaua. Psihopat trebuie să te scoată din rutină, iar cea mai bună tactică este să te pună inadecvat. Aici el vocea, bate în draga lui și batter set, dar odată ce vă ridicați vocea ta, psihopat se calmează instantaneu și te uită la tine în perplexitate - ceruri sfânt, bine, tu și isteric. Bea valerian.

Are o mare memorie pentru punctele de durere.

Ei nu sunt averse pentru a bate o persoană atunci când el este în starea cea mai dezasamblat. Un psihopat poate arăta foarte simpatic, în timp ce tu, mușcând și terminând al treilea Martini, îi arunci durerea. Ar fi bine să nu faci asta. Oamenii ca omologul tău își amintește foarte bine ce anume vă supără cel mai mult și, uneori, nu te opune să te dai în locul cel mai sensibil. "Desigur, nu aveți pe nimeni - cine vrea să asculte atâta plâns."


El este adrenalina

Lumea emoțională a psihopatului este săracă, ca un sat african, și este adesea plictisit. În cel mai bun caz, el îi va învinui pe alții că își transformă viața într-o mlaștină, în cel mai rău caz - căutând emoții oriunde primește - într-o sticlă, într-un împingător local, în lupte stradale și depășind un contrariu. Psihopatii nu pot suporta linistea, pacea si singuratatea, intr-un astfel de har pot chiar incepe un atac de panica.

Fiecare trol are un pic de psihopat, dar fiecare psihopat este plin de troll - îi place să umilească și să umilească oamenii, iar acest lucru nu are nimic de-a face cu arta picking-ului verbal. Psihologul va spune cu mândrie cum a adus un copil neascultător la lacrimi (educația este un astfel de lucru), a pus în loc colegii și idioții și a arătat femeia care este șeful.

După cum a spus Grigorie Casa noastră, ei mint toate - dar psihopatul în acest sens poartă și aruncă. El atârnă taitei pe urechile sale numai din dragoste pentru artă sau de a stârni un interes în persoana lui, dar extrem de rar - pentru a evita probleme.

Nu poate juca


Un psihopat este întotdeauna convins de superioritatea sa și, prin urmare, nu tolerează concurenții. Chiar și cu clasa întâi, va juca ca și cum ar participa la Cupa Mondială de Rugby. Și după ce a pierdut în "Monopoly", s-ar putea să devină serios furios și să-l ucidă pe ușă, acuzând în cele din urmă toată lumea de înșelăciune.

3 semne despre cum să recunoști un psihopat
Persoanele cu o astfel de tulburare psihică nu se deosebesc de celelalte și nu trezesc suspiciuni. Psihopatii sunt capabili să pară îngrijitori, plini de compasiune, se pot comporta prietenos și pot ghici dorințele altora. Cu toate acestea, în timp, ele arată adevărata față, transformând viața partenerului și prietenilor într-un coșmar.

Cum să recunoști un psihopat
Aceasta este o persoană cu un anumit set de caracteristici specifice. Psihologii și psihiatrii descriu psihopatii ca fermecători, violenți din punct de vedere emoțional, manipulativi și potențial criminali. Potrivit experților, această deviere are aproximativ 1% din populația lumii. Astfel de oameni sunt perfect mascați, prin urmare, ei sunt percepuți de ceilalți ca personalități destul de normale și atractive.


Nu toți psihopații sunt predispuși la violență, dar reprezintă o amenințare pentru societate, în special pentru persoanele cu trecut criminal. Acțiunile pacienților sunt distructive în raport cu natura umană. O personalitate psihopată excitantă are exigențe excesive asupra altora, se caracterizează prin: conflict, intrarea ușoară într-o stare de furie și chiar abilitatea de a ucide. Psihopatii sunt prădători în societate, după cum reiese din trăsăturile lor:

capacitatea de a simți durerea altcuiva, dar rămâne indiferentă;
abilitatea de a manipula, viclean, inventiv;
lenea, stilul de viață parazit, lipsa dorinței de a lucra.
Comportamente distinctive
Pentru a nu intra în "capcana" și a nu deveni victima unui tiran, este important să puteți evalua unele trăsături ascunse de personalitate, să acordați atenție comportamentului unei persoane într-o relație. Știința identifică următoarele tipuri principale de psihopatie:

Schizoid. Psihii de acest gen preferă singurătatea, sunt necomunicați, cu trăsături autistice, evită manifestarea sentimentelor, sunt uscate și formale în contactele cu ceilalți, deseori centrate pe sine. Printre schizoide sunt naturi crude. Baza temperamentului lor este o combinație de sensibilitate ridicată și răceală, conform căreia acestea sunt ușor de recunoscut.
Psychasthenic. Semne de psihopatie de acest tip - tendința la îndoială, lipsa încrederii interne în corectitudinea propriei judecăți, adevărul sentimentelor, indecizia în alegerea unei linii de comportament. Astfel de pacienți sunt conștiincios, iau în considerare în lucrarea de orice detaliu, meticulos, tind să vă faceți griji cu privire la orice motiv.
Astenice. Oamenii de acest tip se caracterizează prin slăbiciune generală nervoasă, impresibilitate puternică, sensibilitate și timiditate. Recunoașterea psihopatului astenic se poate datora oboselii crescute. În timpul muncii, necesitând cheltuieli sporite de energie, confuzia apare în astenic, concentrarea atenției este perturbată.
Afectiv. Acestea sunt sociabile, bine-naturale, prietenii personalități caracterizate prin labilitate emoțională, schimbări de dispoziție, uneori ajungând la nivelul tulburărilor afective.
Paranoid. Efectele unilaterale, dar persistente, predominând logica și bunul simț, sunt caracteristice acestei specii. Paranoidele sunt capricioase, nu sunt predispuse la revelații, despotice, crude, suspecte, așteptând mereu un truc de la alții. Parintii psihopati sunt impartiti in sutag, gelosi, reformatori, fanatici religiosi.
Isterică. Reprezentanții speciei tind să apară mai semnificativ decât ei. Ei folosesc orice posibilitate de a intra în centrul atenției, deci aleg haine strălucitoare, preferă forme demonstrative de comportament - acestea sunt semne caracteristice prin care pot fi recunoscute. Tantrurile tind să se laude, să mintă, să imite, acte frivole, invenții, diverse aventuri. La acești pacienți, în caracterul lor prevalează încăpățânarea, capriciositatea și senzația de senzație.
Psihopați excitabili și stupid. Aceasta este o specie separată, incluzând fierbinți, lipsiți de capacitatea de compasiune, de personalitate iritabilă și cu cruzime. Formele frecvente de reacție ale acestor psihopați sunt atacuri de furie, evacuări afective, chiar și cu ocazii minore, care sunt însoțite de o stimulare motorie ascuțită, îngustă conștiința.

Dorința de a domina
Psihopatii au adesea inclinatii narcisiste dominante. Acești pacienți au un sentiment crescut de auto-valoare și o înălțime de sine insuficient de mare. Acești indivizi sunt caracterizați de un sens inadecvat, dincolo de rațional, de drept. Psihopații se caracterizează prin "dominație fără teamă" - absența fricii într-o situație periculoasă, abilitatea de a fascina oamenii. Asemenea trăsături, potrivit cercetărilor, au fost observate la câțiva președinți americani. Ele au fost pronunțate în caracterul lui Theodore Roosevelt.

Indiferența emoțională
Relațiile haotice, superficiale, sunt caracteristice bărbaților și femeilor cu simptome psihopatice, deoarece nu sunt capabili de empatie - simpatie și empatie. În jurnalul Frontiers in Human Neuroscience au fost publicate rezultatele unui studiu în care au fost studiate mai mult de 120 de imagini ale creierului prizonierilor (inclusiv psihopati). Conform acestor date, persoanele cu dizabilități nu aveau rețele neuronale responsabile pentru anxietate, sensibilitate față de ceilalți.

Rage, gelozie, furie, frustrare sunt emoții tipice prin care psihopatii pot fi recunoscuți. Acești oameni evită sentimente mai profunde, cum ar fi bunătatea, iubirea, compasiunea. Comportamentul lor se datorează dorinței unei diversități mai ușor accesibile și superficiale.


15 semne că alături de tine PSYCHOPAT
Cuvântul "psihopat" folosea oamenii pentru a folosi o limită nerezonabilă. Răufăcătorii celebri sunt deseori numiți în mod greșit psihopați. Poți numi vecinul brute un psihopat. Și cine nu sa plâns de "psihopatii" pe șosea, după ce a stat câteva ore într-un blocaj de trafic? Dar cum să recunoașteți - lucrați împreună cu un adevărat psihopat?

Psihopatii nu arata ca niște jiggatori sau huligani - pentru aceasta trebuie să îndeplinească o anumită listă de criterii. Psihopatii nu stiu cum sa construiasca relatii si nu sunt interesati sa-si asume obligatii. Deși numai un profesionist este capabil să diagnosticheze psihopatia, alții nu trebuie să ignore aceste semne.

Atenție! Următorul - PSYCHOPAT
1. PSIHOPATELE SUNT MOTIVE ȘI INTENȚII SADISTICE
Trăsătura principală a psihopatului este natura lui sadică. Psihopat influențează alți oameni cu ajutorul fricii, nu respectului și demonstrează intenția de a distruge și de a distruge, nu de a corecta.

Aceasta este o caracteristică importantă care distinge psihopatii de oamenii care sunt pur și simplu "grei".


Un manager poate gestiona mii de subalterni și rămâne dificil și pretențios, dar își motivează angajații prin respect, pentru că dorește ca oamenii să devină mai buni.

2. PSIHOPATELE AU ATRACTIVITATE SUPRAFAȚĂ ȘI CHARM EXTERN
Psihopatii sunt maestrii de auto-prezentare. Ei sunt mari comunicatori și pot stabili cu ușurință conversații spumante ocazionale cu remarci pline de spirit, spunând povestiri puțin probabile, dar convingătoare, care le permit să arate mereu bine.

Când te confrunți pentru prima dată cu o astfel de persoană, poți să crezi cu ușurință că psihopatul este o personalitate încântătoare și încântătoare - până la sfârșitul conversației cu el.

Un expert de poliție feminin descrie un caz în care a depus mărturie de la un prizonier de sex masculin și a făcut mai multe complimente despre apariția ei. Până la sfârșitul conversației, se simțea destul de ciudată și cu o experiență plăcută de emoție.

"Când am ieșit din închisoare, nu am putut crede că am fost condus la asta", își amintea ea.


3. PRELIMINAREA DE MINE "
Psihopatii se considera centrul universului. Ei sunt atât de importanți în mintea lor încât folosesc alți oameni numai ca instrumente pentru a-și atinge obiectivele.

4. PSIHOPATELE SIGURATE DE SIGURANȚĂ - ÎN FAȚA UNUI INDIVIDUAL DE EVIDENȚĂ INDEPENDENTĂ
Mulți oameni au probleme cu stima de sine. Psihopații, dimpotrivă, demonstrează încrederea în sine excesivă și neclintită. Ascultați la laudă, explicită sau ascunsă, fiți atenți la un coleg care spune doar cât de mare este el.

5. PSIHOPATELE - PĂRȚI PATOLOGICE
Când psihopații încep să mintă, nu pot - și nu vor - să se oprească. Acesta este un fel de necinstiță intelectuală la care ei recurg conștient.

Spre deosebire de oamenii obișnuiți, psihopații nu le pasă de faptul că minciunile lor pot fi dezvăluite, sunt întotdeauna gata să se mândrească din nou pentru a-și acoperi drumurile.


6. PSIHOPATELE CONSIDERĂ CĂ NORMELE NU SUNT DESEMNATE PENTRU TINE.
Psihopatii sunt cunoscuti pentru neglijarea normelor si regulilor sociale. Ca narcisele, ele sunt egoiste, egoiste și au o inimă rece, crezând că pot scăpa întotdeauna de pedeapsa pentru comportamentul lor.

7. VIAȚA PARASTICĂ
Psihopatii cred intr-o singura directie: ei se gandesc doar la ei insisi si la ceea ce doresc - ca orice paraziti.
Ei doresc să trăiască așa cum doresc, să facă și să spună ceea ce doresc, fără a lua în considerare interesele altora.

Psihopatii fac tot ceea ce doresc inima lor, pentru ca au o stima de sine atat de mare incat nu cred ca regulile si regulile sociale li se aplica. Sunt imuni la orice critică.

8. PSIHOPATURI - manipulatori vicioși, trădători.
Psihopații sunt stăpâni ai a trei lucruri: manipulare, distragere și înșelăciune și îi ajută întotdeauna să rămână pe linia de plutire.


Psihopatii se aseapta cu usurinta succesului altcuiva cand totul este bun, dar daca ceva nu merge conform planului, ei sunt luati pentru a cauta un ispitit de ispasire pe care sa-l vina.

9. PROBLEME DE ÎNVĂȚĂMÂNT
Psihopatii la locul de muncă seamănă foarte mult cu teaserii din locurile de joacă pentru copii. Problemele tipice de comportament timpuriu includ minciunile constante, furtul, incendierea, absenteismul, abuzul de alcool și droguri, vandalismul și / sau promiscuitatea sexuală.

Deși mulți copii pot prezenta anumite semne de comportament, psihopatii le exprimă mai des și mai sever.

10. PSIHOPATELE NU EXPERIENȚA EMOȚIILE CĂTRE ALTE OAMENI NORMALI
Psihopatii pot imita si imita efectiv raspunsurile emotionale. Cu toate acestea, el nu este capabil să experimenteze sentimente autentice.

Cei mai mulți psihopați sunt stăpâni ai manipulării și cei care sunt aproape de ei adesea nu își dau seama de natura lor adevărată până când nu sunt răniți.


11. OBIECTIVELE LOR PE TERMEN LUNG NU SUNT REALISTICE
Deși psihopatii au obiective ambițioase, nu știu cum să facă planuri realiste. Ei se bazează pe ajutorul celorlalți și o ocazie fericită.

12. PSIHOPATELE NU SUNT CONFORMITĂȚI EFECTIVE ALE CONȘTIINȚEI ȘI A PUTERII VINULUI.
Psihopatii nu-i pasa de consecintele actiunilor lor si nu conteaza in ce masura le-au afectat pe ceilalti. Acest lucru se datorează capacității lor remarcabile de a-și raționaliza propriul comportament.

În timp ce prietenii sau membrii familiei se pot simți fizici și / sau emoționali față de acțiunile psihopatului, el sau ea, de obicei, neagă vinovăția lui, inventând diverse scuze pentru el însuși sau nu înțeleg ce este problema.

În practica mea, o dată am fugit într-un prizonier care a înjunghiat un trecător, dar părea că m-am simțit mai rău pentru mine în situația actuală. "El va petrece mai multe luni în spital, și asta e tot și trebuie să putrezesc aici", se plânse el.

13. CARACTERUL STORM ȘI INFLAMABIL
Nu fi înșelați de farmecul lor superficial. Psihopatii sunt incredibil de rapizi. Orice lucru mic îi poate înfuria.

Prin urmare, uita-te la oamenii care se rupe în orice moment - indiferent cât de nesemnificativă ocazie.

14. ÎNCHEIEREA RELAȚIILOR FĂRĂ OBLIGAȚII
Comportamentul sexual nediscriminatoriu și relațiile multiple pe termen scurt se numără printre semnele de psihopatie.

Psihopatii nu stiu cum sa construiasca relatii si nu sunt interesati sa-si asume obligatii.

15. ALEGEREA
Dacă colegul tău se plânge în mod constant de cât de plictisit este la serviciu, cel mai probabil are un loc de muncă cu adevărat obositor sau este doar un whiner.

Psihopatologie: cum să recunoști un psihopat. Poate că acesta este vecinul tău?
cómo identificar a un psicópata

Cine este un psihopat? Cum să recunoști un psihopat? Dacă e vecinul sau colegul meu? Ne place să vizionăm filme și să citim romane despre psihopați, această imagine în filme și opere de artă (spre deosebire de viață) ne atrage. Cum să înțelegi asta în fața ta - un psihopat? Care sunt semnele unui psihopat? Acesta este, de obicei, un ucigaș cu sânge rece. Îi place să privească suferința celorlalți, dar este foarte dificil să recunoască o astfel de persoană, pare destul de obișnuit. Și poate fi, de exemplu, vecinul tău din al cincilea apartament. În acest articol, psihologul Diego Ramon vă va spune despre ce este psihopatia și cum puteți identifica un psihopat.

Cum să recunoști un psihopat

Cum de a calcula un psihopat? Sunt printre noi, poate că unii dintre ei chiar citesc acest articol. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă panicați și să sunați alarma, nu toți psihopații sunt criminali neimplicați. Exact că nu toți criminalii sunt psihopați.

Ce este psihopatia? În directoare medicale tulburare de personalitate este definită ca o tulburare de personalitate, sindromul psihopatologic nu este cauzata de boli fizice, care se manifestă în capacitatea fără inimă, redusă pentru empatie, furie lipsită de temei, impulsivitate, incapacitatea de pocăință și de vinovăție la care provoacă rău altora, falsitate, egocentric. Psihopatii au reactii emotionale superficiale si nu pot mentine relatii emotionale pe termen lung cu alte persoane.


Majoritatea oamenilor sunt, în general, predispuși la hipocondrie: adesea, ne întâlnim cu simptomele unei anumite boli dacă citim sau auzim despre aceasta. Acest lucru este valabil mai ales pentru boala mintală. În timp ce citiți acest articol, s-ar putea să vă gândiți, de asemenea, dacă aveți semne de psihopatie? Pe internet puteți găsi o varietate de chestionare și teste de psihopatie într-o serie de „De unde știi că ești un psihopat?“, Care mai mult sau mai puțin precis vă poate ajuta să răspundă la această întrebare... Cu toate acestea, ceea ce este într-adevăr ciudat, mulți sunt în căutarea pentru o problemă în sine, ci pentru un motiv oarecare aceasta nu este pusă de o altă întrebare: ce se întâmplă dacă vecinul meu este un psihopat care reprezintă o amenințare pentru mine și care comportă ceva necuviincios? Asta ar trebui să ne deranjeze cu adevărat! Nu-i așa?

Există mulți psihopați printre oameni?
Potrivit statisticilor, psihopatii reprezintă 2% din populația lumii. Cifra este, de fapt, înspăimântătoare, în comparație cu datele privind alte tulburări mintale. De exemplu, aproximativ 1% dintre persoane suferă de schizofrenie. Cu toate acestea, nu este necesar să vă blocați acasă: doar 1% din numărul total de psihopați au fost condamnați pentru săvârșirea de infracțiuni.

Semne tipice ale unui psihopat
Cine este un psihopat? Psihopatii sunt maeștri deghizați. La prima vedere, este aproape imposibil să recunoaștem. Pentru o lungă perioadă de timp, este posibil să nu bănuiți niciodată că vecinul tău prietenos, zâmbitor și mereu prietenos în scară este un psihopat. Cu toate acestea, există încă anumite semne și caracteristici care pot indica faptul că o persoană suferă de o tulburare psihopatică.


Cele mai caracteristice semne și simptome ale psihopatiei și psihopatilor sunt:

1 - "El a fost întotdeauna un tip minunat."

Reacția tipică a vecinilor când poliția și reporterii îi întreabă despre un suspect în crima brutală. "El este foarte plăcut și prietenos". "Chiar am jucat cumva tenis, nu ne-am fi gândit niciodată la asta". "El este sufletul companiei, un tip grozav, toată lumea îl iubește". Faptul este că psihopații știu cum să poarte o mască, să fie fermecătoare și să apară ca atare altora. Dar nimeni nu știe cine sunt cu adevărat. Ei sunt adevărații chameleoni sociali.

2 - Te iubesc... atâta timp cât am nevoie de tine

Cum să recunoști un psihopat? Ei sunt manipulatori excelenți și folosesc diferite trucuri atunci când se ocupă de tine pentru a atinge dorința. Dacă lingușirea nu ajută, ei folosesc amenințări și șantaj, distrugând astfel orice obstacole în calea atingerii obiectivelor lor. Sunt stăpâni ai jocului. În timp ce dintr-un anumit motiv aveți nevoie de un psihopat, el poate deveni pentru dvs. persoana cea mai drăguță și dulce din lume.

3- Mincinos profesional

Am menționat deja înșelăciunea psihopaturilor. Ei chiar mint cu pricepere, o minciuna este o arma puternica a unui psihopat, este dificil sa o obtii. În același timp, psihopatii nu sunt deloc rușinați de minciună, sunt chiar mândri de ea, păstrând în același timp un aspect calm și confident. Psihopat este foarte greu de prins într-o minciună.

4 - Rece ca aisberg

Psihopatul este rece din punct de vedere emoțional, chiar pot spune gol emoțional. Aceasta este rădăcina problemei. Ei nu au nici sentimente sau regrete deloc, sau doar puțin. Aceasta este o mașină rece nemiloasă în imaginea unui bărbat, fără rușine și remușcări. Mai mult, dacă îi spui unor psihopați niște știri triste, el poate chiar să-ți exprime simpatia, dar să ai grijă - nici un mușchi pe fața lui nu va tremura.

5 Călătoresc pe roșu

Din moment ce emoțiile psihopatilor sunt atrofiate, au nevoie de sporturi extreme, de "agitație" emoțională, pentru a simți cel puțin ceva. Imaginați-vă că, după o lovitură puternică la cap, ai căzut pe podea. Cineva încearcă să vorbească cu tine într-o voce îngrijorată pentru a te ridica. Cu toate acestea, tot ce aveți nevoie în acest moment este o cada de apă rece pentru a vă aduce la viață. Dau acest exemplu pentru a arăta că numai comportamentul periculos sau violent poate provoca cel puțin unele emoții într-un psihopat. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă, desigur, că dacă vecinul tău ignoră semnalul roșu al unui semafor, atunci el este în mod necesar un psihopat.


6- "Dragă, fiul vecinului torturează pisica"

Cum de a identifica un psihopat? În copilărie, un astfel de copil este foarte crud față de animale. Ei nu miluiesc nici animalele, nici oamenii. Ei pot fi cruzi la colegii de clasă la școală. Acest comportament este caracteristic psihopatilor criminali.

"Vecină, te miști din nou?"

Psihopatii sunt foarte impulsivi, pot lua decizii neasteptate. De exemplu, dacă ați reușit să-i descoperiți minciunile sau dacă psihopatul nu are emoții. De exemplu, dacă noul dvs. vecin, care sa mutat recent în zona dvs., vă spune că este plictisit pentru o lungă perioadă de viață într-un singur loc și că îi place să se miște și să schimbe situația... ATENȚIE! Astfel de oameni lasă de multe ori o urmă de înșelăciuni, fraude, trădări, etc. Nu devii următoarea victimă!

8 - Lupul printre oi

Știm deja că nu fiecare psihopat este un criminal, și nu fiecare criminal este un psihopat. Cei mai mulți psihopați trăiesc printre noi, adesea ocupând o poziție înaltă în societate. Acest lucru nu este neobișnuit. Psihopatii sunt ambițioși și egoist, nu au reguli morale și tabu, merg tot timpul pentru a-și atinge obiectivele, pentru a face ceea ce este mai bine pentru ei, fără să dea nici o importanță faptului că cineva poate suferi.

Cum să identificați un psihopat

Două tipuri de psihopați criminali sau psihopați criminali
Simptomele pe care le-am examinat sunt tipice psihopatilor obisnuiti. "Și ce, sunt și ele neobișnuite?" - întrebați. Prin "obișnuit" ne referim la cei care nu sunt un criminal sau un criminal. Psihopatii-criminali au propriile caracteristici. Deși cruzimea și furia sunt comune tuturor, sursa acestui rău este diferită. Judecătorii psihiatri Ben Karpman au identificat două tipuri de psihopați criminali:

1- psihopat primar

Sau biologic. Cele mai periculoase. Sa născut în acest fel și până acum nici psihologii, nici psihiatrii, nici neurologii nu pot spune de ce sa întâmplat asta. Acești psihopați sunt foarte calm, foarte rar manifesta semne de anxietate sau nervozitate, iar crimele pe care le comit reprezintă o modalitate de a-și atinge obiectivele. Nu este necesar ca un astfel de copil să aibă o ereditate proastă - mulți oameni o au și majoritatea nu devin criminali. Recent, un caz a fost discutat în presa spaniolă, când un neurolog, care a studiat creierul psihopatologilor, și-a dat seama că era unul dintre ei. Cu toate acestea, el însuși sa născut într-o familie sănătoasă și a avut o reputație excelentă la locul de muncă. Originea biologică este importantă, totuși, cine ne determină viitorul nostru mediu.

2- psihopat secundar

Sau psihosocial. Acest lucru este datorat traumelor de viață și circumstanțelor pe care le-a experimentat. Este foarte probabil că în copilărie a suferit o psihotraumă gravă - cruzimea, violența. Poate că a fost bătut sau abandonat... După ce au experimentat, astfel de psihopați devin oameni izolați cu un număr mare de probleme psihologice. Psihopatii secundari au emotii, dar sunt extrem de negativi si le imping spre crime.

Suntem cu adevărat în pericol?
Cum să vă protejați de un psihopat? Din păcate, psihopatia este o realitate a vieții noastre. Dar știm, de asemenea, că psihopatii rar comit crime grave. Este mult mai probabil să întâlniți un psihopat în afaceri. Sunt manipulatori vicleni și vicleniști, cu orice preț căutând pe ei. Prindeți vecinul în psihopatie nu va fi ușor.

În orice caz, încercați să fiți vecini sau prieteni prietenoși, nu provocați agresiuni inutile. Amintiți-vă că bine vine bumerang.

Am aprecia întrebările și comentariile referitoare la articol.


Traducere de Anna Inozemtseva

Diego es Psicólogo y Neurocientífico que sigue formándose en la rama de la Psicología de la Salud. Apocionado de todo lo lo que rodea al funcionamiento cerebral y a la possidad de llevar este conocimiento a la vida diaria. Conocierea și practica de dezintoxicare a sârmei de la mano.

Acest post este de asemenea disponibil în: spaniolă

Diego es Psicólogo y Neurocientífico que sigue formándose en la rama de la Psicología de la Salud. Apocionado de todo lo lo que rodea al funcionamiento cerebral y a la possidad de llevar este conocimiento a la vida diaria. Conocierea și practica de dezintoxicare a sârmei de la mano.

Psihologul a spus cum să recunoască psihopatii în rândul persoanelor apropiate de tine
Cercetătorii susțin că 1 din 100 de persoane este un psihopat.

Dar cum să le recunoaștem? Multe dintre ele sunt bine integrate în societate și își ascund bine înclinațiile.

Cu toate acestea, există o serie de caracteristici care le pot trăda și vă pot împiedica să comunicați cu ei. Mai ales dacă ați observat caracteristici similare cu partenerul dvs. potențial.

Acest articol a fost scris de Calli Tzani Pepelasi, lector al Departamentului de Psihologie Aplicată de la Universitatea din Huddersfield (Anglia) și a fost publicat pe site Conversațiile. Pe paranormal-news.ru este publicat în traducere rusă cu mici abrevieri.

Unele personalități psihopatice devin maniaci înfricoșătoare, cum ar fi criminalul în serie american, violatorul și necrofilul Ted Bundy, de exemplu. Dar cei mai mulți nu comit crime și trăiesc o viață complet normală.

Ted Bundy a ucis cel puțin 30 de fete în anii 1970

Deci, ce trăsături de personalitate trebuie abordate mai întâi? Experții continuă să argumenteze pe această temă, însă principalul lucru a fost deja determinat: psihopatia presupune un comportament antisocial constant, lipsa de empatie și remușcări, curaj, stabilitate emoțională, răutăciune, impulsivitate și egoism extrem.

Psihopatii au, de asemenea, anumite trăsături pozitive, de exemplu, ele sunt adesea foarte citite și pot intra ușor în conversație cu persoane pe care nu le cunosc. Ei sunt, de asemenea, indivizi exacți și creativi, adică pot fi profesioniști de succes în munca lor.

Primul semn care poate deveni evident când se întâlnește cu un psihopat este o minciună patologică. Psihopații au încercat în mod repetat să-și inducă în eroare partenerii și vor minți cu orice ocazie pentru a-și ascunde comportamentul și pentru a-și atinge obiectivele - oricare ar fi ele.

Din nefericire, poate fi dificil să prindă un psihopat într-o minciună, deoarece adesea își gândesc poveștile la ultimul detaliu. De asemenea, au adesea un farmec superficial pe care partenerul lor l-ar fi atras de ei și îl pot folosi pentru ai asigura că nu minte.

Stima de sine a psihopatilor este de obicei foarte mare. Chiar dacă sunteți un profesionist de succes și încrezător, probabil că veți simți inutil dacă începe să se compare cu tine.

Și dacă nu-i recunoașteți superioritatea, psihopatul poate începe să vă preseze psihicul pentru a vă suprima stima de sine și pentru a avea mai mult control asupra voastră.

Studiile arată că psihopatii folosesc adesea o tehnică numită iluminare cu gaz pentru a realiza acest lucru. Acestea erodează treptat încrederea "victimei" lor, confundându-le și induc în eroare, apoi convingându-le dintr-un punct de vedere diferit - care conduce victima la o opinie extrem de scăzută despre sine.

Psihopatii sunt manipulatori excelenti. Ei studiază foarte bine comportamentul oamenilor și îl folosesc pentru ai controla.

Dacă sunteți într-o relație cu un psihopat și rezistați în mod constant manipulării lor, ei aruncă înfruntarea copiilor în atacul plin de furie și frustrare. Și ca o ultimă încercare, ei folosesc ochii de catelus pentru a vă face să vă simțiți vinovați față de el și să-i îndepliniți dorințele.

Un studiu recent, în care creierul psihopat scanat în închisoare a arătat că oamenii au un nivel mai ridicat de psihopatie, care le-a înșelat pe alții și nu s-au simțit vinovați de asta.

Acestea au arătat o scădere a activității cortexului cingular anterior, care joacă, de asemenea, un rol important în determinarea moralității, controlul impulsurilor și emoțiilor.

Alte studii au constatat că psihopatii au diferențe structurale și funcționale într-o serie de zone ale creierului, inclusiv cortexul prefrontal, care joacă un rol crucial în dezvoltarea și planificarea personalității.

Cu toate acestea, unele studii au arătat că psihopatii pot de fapt să aibă abilitatea de a simți empatia la nivel intelectual și emoțional - dar pot ignora cu ușurință, ca și când ar avea un comutator emoțional.

În mod similar, psihopatii sunt adesea conștienți de ilegalitatea acțiunilor lor, dar din cauza lipsei de auto-control, nu pot acționa altfel.

Lipsa auto-controlului se poate manifesta chiar si in relatiile timpurii cu un partener. De exemplu, un psihopat poate fi nepoliticos față de colegii sau prietenii partenerului sau îi poate face să se jeneze public în multe feluri.

De asemenea, psihopatii au tendința de a arăta trăsături de sociopatie și narcisism și ambele trăsături se corelează cu infidelitatea.

Deși multe dintre aceste semne sunt respingatoare, bărbații și femeile par să încerce să le depășească în timp ce trăiesc cu un partener, un psihopat.

Femeile au mai multe șanse să se comporte față de comportamentul partenerului lor și pot încetini treptat relația cu el, în timp ce bărbații au mai multe șanse de a avea o frică crescută de respingere din cauza comportamentului impulsiv al partenerului lor.

Linia de fund: Trăsăturile și comportamentele care trebuie abordate


Minciuna patologică: psihopații încearcă în mod repetat să-și înșele partenerii.

Atacurile față de stima ta de sine: Un psihopat îți poate copleși stima de sine pentru a avea mai mult control asupra ta.

Cantande si ochi de catelus: psihopatii folosesc adesea tantrurile copiilor si "ochii catelusi plini de durere" ca incercari de a va face sa va simtiti rau pentru ei si sa le indepliniti dorintele.

Atacuri în locurile publice: Un psihopat poate fi nepoliticos față de prietenii sau colegii partenerului dvs. sau poate să-i facă să se jeneze la petreceri și alte locuri publice.

Cei mai periculoși psihopați sunt aceia care combină așa-numita "triadă întunecată".

Triada întunecată are trei trăsături de personalitate: narcisism, psihopatie și lipsă de principiu (Machiavellianism). Când toate aceste trei trăsături se găsesc într-o singură persoană, aceasta definește o persoană foarte rea.

Toate cele trei caracteristici sunt conceptual diferite, dar sa demonstrat că au o legătură între ele. Narcisismul se caracterizează prin pompitate, mândrie, mândrie și lipsă de empatie.


Machiavellianismul se caracterizează prin manipularea și exploatarea altora. În plus, el este asociat cu o nerespectare cinică a moralității și o concentrare asupra interesului propriu și a înșelăciunii.

Psihopatia se caracterizează prin persistența comportamentului antisocial, a impulsivității, a egoismului, a chinului și a nemilosului.

Psychopatia: prin ce semne afla un psihopat?
În societate, există întotdeauna oameni cu o gândire nestandardizată, un caracter impulsiv și fervent - favoriți ai publicului, care joacă un rol specific, ascunși în spatele unei măști de sentimente fictive. • Deschiderea emoțională sau psihopatia - un plan deliberat de acțiune pentru atingerea scopurilor? Determinarea jocului delicat al naturii nu poate fi decât să aștepți momentul potrivit.

Ce este psihopatia?

sensibilitatea ridicată a sentimentelor, dezvoltarea într-o creștere necontrolată a emoțiilor negative - unul dintre principalele semne ale psihopatiei;
fără a se adapta greu personalitatea în termeni sociali - certuri cu rudele și colegii, bazate pe sugestia personală a unui psihopat, o tendință de a înfrumuseța circumstanțele;
indiferența față de sentimentele și problemele celorlalți, nerespectarea normelor comportamentului social, manifestarea violenței și a agresiunii pentru a-și atinge nevoile personale;
nu există sentimente de vină în rândul psihopatilor, săvârșirea de greșeli care implică pedeapsă, nu sunt supuse analizei - pentru a câștiga experiență.

Psychopatia în psihologie

Psihopat este inițial un egoist, este important pentru el să fie centrul atenției și indiferent de ce motiv. Dorința individului de a deveni lider și de a atrage atenția celorlalți, pentru el norma. Persoanele cu dezechilibru emoțional cu psihopatie pot trăda cu ușurință, sunt lașitate. Atribuită, dar neîndeplinită, sarcina importantă a psihopatului devine cu ușurință un scandal.

Psihologii dau întrebarea dacă psihopatia este o boală sau o natură non-afirmativă a răspunsului fiind linia dintre starea de spirit sănătoasă și patologică. Astfel de indivizi nu suferă de demență sau inteligență scăzută, adesea implementate cu succes în profesii creative care necesită expresii ale stării emoționale.

Psihopații manipulează perfect sentimentele altora, pretinzând că sunt victime sau exprimând simpatie sinceră. Simptomele psihopatiei sunt adesea confundate cu manifestările de nevroză.

Sociopat și psihopat - diferența

O trăsătură distinctivă a modului în care un psihopat diferă de un sociopat poate fi numit remușcări. Într-un psihopat, nu există niciunul, și într-un sociopat - ezitarea unor fapte rele apare. Un sociopat, spre deosebire de un psihopat, este greu de prefăcut într-o societate pentru a obține beneficii, în comunicarea cu ceilalți demonstrează deschis interesele personale, de multe ori acționează spontan. Psihopatul, dimpotrivă, nu recunoaște niciodată un interes personal în public și este ușor să pretindem că atingem tacticile de comportament dorite, uneori în curs de dezvoltare.


Psychopatia - cauze

Psihopatia apare pe baza leziunilor la nastere ale capului, a encefalitei transferate, a predispozitiei genetice si ca rezultat al cresterii necorespunzatoare a copilului, alcoolismul parintilor. Dacă circumstanțele de viață care cauzează sindroame psihopatice la o persoană sunt minimizate, atunci simptomele vor scădea. Primele semne de psihopatie se produc în copilăria timpurie și de-a lungul anilor devin mai pronunțate - agravarea simptomelor care formează comportamentul antisocial al unei persoane.

Semne de psihopatie

durata scurtă a somnului;
lipsa de recunoștință;
mare rancor;
inconsistența și o grămadă de afaceri neterminate;
schimbări frecvente de muncă și stereotipuri de gândire;
minciuni constante;
propriile legi ale moralității, departe de normele legale;
apariția instantanee a stărilor de furie;
acuzațiile adversarului de minciuni și defecte, cu cel mai mic conflict;
schimbarea frecventă a măștilor de caractere, jocul convingător asupra sentimentelor altora;
absența unei relații lungi de dragoste;
hobby-uri extreme;
perversiunea sexuală;
gelozia nefondată;
lipsa reflexului de pericol;
posesia atractivității și farmecului, prezența înaltelor înclinații intelectuale;
puncte de gândire non-standard.

Psihopatie - semne la bărbați

O tactică atentă de comportament în societate, o deghizare excelentă a faptelor reale, este inerentă psihopatilor de sex masculin. Recunoașterea unui om ca psihopat cu o scurtă cunoaștere este dificilă. Succes mare în muncă și în afaceri, comportament atrăgător și activitate înaltă - comportament atent în societate. O femeie care intră în rețeaua unui psihopat vede cu întârziere chipul real al unei persoane alese - violența domestică pentru el este o regulă care nu poate fi eradicată.

Psychopatia - semne la femei


De ce sunt frica psihopatii?

Psihopatia paranoică - persoanele cu o astfel de tulburare suspectează pe toată lumea intențiile proaste, sunt extrem de atente, meticuloase și curioase despre viața altcuiva, manifestarea emoțiilor în ceilalți, cărora li se prescriu modele insidioase.

Schopul psiho-psihiatric - astfel de oameni nu-i place să-și exprime emoțiile și să comunice, să aleagă o profesie, preferă să lucreze cu contacte umane minime.


Psihopatia psihică - persoanele care suferă de o astfel de tulburare se tem să nu fie lăsate fără atenție personale, abilități creative și reacționează brusc la critici.

Psihopatie psihiatrică - acești psihopați sunt caracterizați de neliniște de furie, de gelozie, de solicitări mari față de ceilalți și de disfuncție frecventă. Psihopatii excitabili sunt agresivi si brutati, agresivi si bateti cu usurinta, predispusi la comiterea de infractiuni.

Psihopatia psihastenică - lașitate și nesiguranță, acești indivizi sunt departe de realitate - sunt visători, predispuși la autocritică nerezonabilă.

Afectivă psihopată - caracterizată prin schimbări de dispoziție constante, exprimată nemulțumirea față de viață, căutarea stimulanților artificiali ai plăcerii - droguri, alcool.

Psihopatie instabilă - lipsa voinței, un grad ridicat de sugestibilitate și ascultare de ceilalți. În acord cu oponentul complet, o astfel de persoană nu îndeplinește aceste promisiuni.

Psihopat în relația cu o femeie

Redobândirea sentimentelor unui partener este un lucru preferat al unui psihopat. Ieșirea de la un psihopat nu este ușoară, cere iertare pentru a acționa, cu lacrimi în ochii lui, promisiuni de a nu repeta sau de a recurge la amenințări - o privire atentă la victima speriată îi dă plăcere. În momentele de relații tensionate nu trebuie să plângă și să-ți justifice comportamentul, să insulte ca răspuns la comentarii, fă promisiuni.



Cum să te comporți cu un psihopat?

bocanci in gura si in boase
Psihopatie - tratament
xamax
haloperigol
camasi cu maneci legate la spate
dusuri reci
socuri electrice
il trimiti in excursii repetate in pizda ma-sii
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 993
Data de înscriere : 16/02/2013

https://idiotssansfrontieres.forumgratuit.ro

Sus In jos

profil DIACONU -11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui [ fegistrul de consultatii al doctorului SENILOIU ] Empty DIACONU -PROFIL [notitele doctorului Seniloiu]

Mesaj Scris de Admin Joi Apr 01, 2021 1:28 pm

http://www.vulpescu.eu/2014/10/02/trolii-sunt-narcisisti-psihopati-si-sadici/

Navigand printre narcisisti, psihopati si sadici – cam asa ar putea fi descris peisajul social-media.

Zilnic stam pe Facebook si urmarim sute sau chiar mii de postari ale unor oameni cu care nu avem nimic de-a face.

Unele discutii ni se par ridicole, altele sunt interesante si ne indeamna sa ne implicam, iar altele pur si simplu nu conteaza.

Ei bine, desi vorbim despre libertate de exprimare si despre democratie, internetul este plin de troli – oameni care abia asteapta sa le faca rau altor oameni. Intimidarea asta ii excita, le hraneste ego-ul. Ei nu construiesc practic nimic, ci doar distrug, crezand ca facand acest lucru sunt super-cool, super-smart, super-free.

In realitate, ei sunt super-praf… sunt niste indivizi cu comportamente narcisice, ce prezinta pronuntate tuse de sadism, niste psihopati autentici.

Un studiu publicat recent in revista Personality and Individual Differences si preluat de Psychology Today, arata ceea ce multi stiau de ceva vreme – trolii sunt niste persoane cat se poate de naspa.

Care este rolul lor? Sa intervina intr-o discutie cu scopul de a enerva si de a rupe firul discutiei. De cele mai multe ori, ei au un singur obiectiv – sa-i enerveze pe toti cei care participa la discutie. Iar pentru asta apeleaza la toate armele din dotare – minciuni, exagerari si atacuri la persoana.

Ce om normal la cap ar face asa ceva? Ce om normal la cap s-ar bucura cand i-ar vedea pe toti ceilalti ca se enerveaza?

Cercetatorii canadieni au studiat testele de personalitate efectuate pe un esantion de 1200 de persoane. Fiecare persoana a trebuit sa raspunda si la un set de intrebari legate de comportamentul pe care il are pe Internet.

Prin acest studiu, cercetatorii au vrut sa vada ce legatura exista intre troli si zona neagra a personalitatii umane – o zona unde exista narcisisti, machiavelisti, psihopati si sadici.

La final, canadienii au observat ca persoanele care au spus ca trolismul este activitatea lor preferata pe Internet aveau cele mai mari scoruri in zona neagra a personalitatii umane.

Concluzia? Trolii sunt persoane cat se poate de sadice! Iar sadismul nu are cum sa fie un semn de sanatate psihica. Ei pur si simplu se bucura cand fac rau. “Sadicii vor sa se distreze, iar Internetul este spatiul lor de joaca”, a spus unul dintre autorii acestui studiu.

Astfel, cercetatorii ii sfatuiesc pe utilizatorii de Internet ca atunci cand se confrunta cu trolii sa ia in calcul doua lucruri – 1. trolii sunt persoane care au probleme psihice si 2 – suferinta ta le produce lor placere.

Concluzia finala? Cea mai buna arma impotriva trolilor este butonul de block. Direct si fara prea mult timp pierdut cu discutii inutile.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 993
Data de înscriere : 16/02/2013

https://idiotssansfrontieres.forumgratuit.ro

Sus In jos

profil DIACONU -11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui [ fegistrul de consultatii al doctorului SENILOIU ] Empty schizo aesi e in sevraj revine in transee

Mesaj Scris de Admin Mier Apr 07, 2021 9:14 am

chiombalaul sifilitic a scremut o repliCA CARE [ ce nerusinare ] a postat-o la mine pe unul din multele mele bloguri
pentru cultura ta generala , schizofrenic psihopat ce esti ...MARS IN CACAT SI IN PIZDA MA-TII https://idiotssansfrontieres.forumgratuit.ro/t357-profil-diaconu-11-semne-ale-unui-psihopat-confirmand-esenta-lui-fegistrul-de-consultatii-al-doctorului-seniloiu#446
cu poriumbelul calator raspund schifrenicului chior :
DOCTORUL SENILOIU constata ca ai tulburari de personalitate [ personalitate duala pe fond de schizofrenie acuta ] si iti recomnanda PROSTAMOL FORTE INJECTABIL , DUSURI RECI si SOCURI ELECTRICE
PS
scroafa sifilitiCA CARE te-a fatat pe un munte de cacat nu ti-a spus ca nu e frumos sa injuri un enea cu studii universitare ? Mars de grohaie in cotet si haleste cacat , schiestizofrenic psihopat ce esti
PPS
proasta poula a fost la cur la scroafa sifilitiCA CARE te-a fatat pe un munte de cacat
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 993
Data de înscriere : 16/02/2013

https://idiotssansfrontieres.forumgratuit.ro

Sus In jos

profil DIACONU -11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui [ fegistrul de consultatii al doctorului SENILOIU ] Empty Re: profil DIACONU -11 semne ale unui psihopat, confirmând esența lui [ fegistrul de consultatii al doctorului SENILOIU ]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum